plat amb carxofes

Una de les creacions amb carxofes. Foto: Twitter (@DO_sants)

La Denominació d’Origen Sants, el grup de restauradors del barri de Sants i barris veïns, continua potenciant la restauració dels seus associats amb el gruix d’activitats que ha organitzat durant el gener i el febrer.

I és que l’entitat, aprofitant l’excusa del Carnaval, va organitzar l’11 de febrer la primera edició de la Gimcana Gastronòmica de Sants, on es feia una ruta pels locals del barri tot superant unes proves, a més de repartir premis per a qui es volgués disfressar. A més, el bar Terra Escudella, un dels locals que forma part de la D.O. Sants, va organitzar una activitat pròpia: el Primavera Sants, una iniciativa centrada en espectacles musicals i humorístics al mateix local, i que va començar el 15 de febrer i que acaba avui mateix.

I, per últim, a finals de gener la D.O. Sants va celebrar unes jornades gastronòmiques al voltant de la carxofa. Es tracta d’una cita del Calendari Golafre que van engegar el 2021 per fer xarxa i enfortir el comerç local.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram