La Cistelleria Siscart, en una imatge d’arxiu. Foto: Ajuntament

La sagnia de comerços emblemàtics de la ciutat que van tancant no s’atura. El pròxim cas serà el de la Cistelleria Siscart, situada al carrer Creu Coberta, que abaixarà la persiana el pròxim 30 de setembre.

De fet, el tancament d’aquest negoci amb més de 100 anys d’història, ja es va conèixer el passat mes de febrer, quan la propietària, Joana Siscart, va anunciar que a la botiga li quedaven pocs mesos de vida. Ara ja es coneix la data definitiva i, qui es vulgui acomiadar de l’establiment, encara té una desena de dies.

103 ANYS DE VIDA
La Cistelleria Siscart va obrir l’any 1916 i està situada en un edifici de l’arquitecte santsenc Modest Feu, on va néixer l’avi de l’actual propietària, que amb 67 anys es jubila. A la família no hi ha ningú que el segueixi, ja que els fills tenen altres feines.

Per tal d’acomiadar la botiga, el pròxim 30 de setembre a la tarda la Cistelleria Siscart oferirà una copa de cava als clients de tota la vida que amb els anys també s’han convertit en amics. També hi haurà música en directe amb l’objectiu que l’últim dia es visqui un comiat alegre i festiu que serveixi per recordar els millors moments de la història d’aquest negoci emblemàtic, que sens dubte són molts.