Un instant de la passada edició de la fira. Foto: Ajuntament

El mes d’octubre serà un mes de mercat a la ciutat de Barcelona. I és que la cinquena edició del Mercat de Mercats ja escalfa motors per tornar a oferir el bo i millor dels productes dels 39 mercats alimentaris amb què compta la ciutat.

Aquesta cita tornarà a centrar-se especialment en la gastronomia, en concret en la cuina del territori. Les ponències de l’Aula Gastronòmica tornaran a tenir com a leitmotiv els productes que creen orgull de territori, com el gall del Penedès o el marisc del Delta, i elaboracions que representen alguna part del país.

Enguany el Mercat de Mercats comptarà amb una lleugera variació d’horari –se celebrarà de les 11 del matí i fins a les 9 del vespre–, però seguirà amb el mateix objectiu de reunir consumidors, productors, comerciants i cuiners en una fira que l’any passat va comptar amb la visita de més de 260.000 persones.

Igual que en les passades edicions de la fira, el Mercat de Mercats comptarà amb una proposta 2.0, amb hashtags a Twitter com el #happytapa, una iniciativa molt ben rebuda pels participants la passada edició.

El Mercat de Mercats va rebre l’any passat el premi a l’Esdeveniment Gastronòmic 2013 que atorga l’Acadèmia Catalana de Gastronomia.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram