Fira Medieval Creu Coberta

La fira arrencarà el 2 d’octubre. Foto: Fira Medieval de Creu Coberta

El carrer de Creu Coberta es tornarà a impregnar d’essència medieval. L’Associació de Comerciants de Creu Coberta celebrarà els pròxims 2 i 3 d’octubre la quinzena edició de la seva Fira Medieval, que omplirà diferents punts del barri de diversos espectacles i activitats. Hi haurà dos escenaris, un al Meeting Point i l’altre al carrer Creu Coberta a tocar de Sant Roc, en els quals es podran veure actuacions de música, teatre i dansa a l’estil medieval.

En els escenaris també hi haurà figures mítiques medievals com ara princeses i dracs, que dotaran encara de més màgia les dues jornades festives. Pel que fa a les danses, hi haurà les actuacions de Nataraja Dance i Fàbrica de somnis Sònia Alonso i, pel que fa a la música, el públic podrà gaudir dels ritmes i melodies de l’escola Jam Session.

D’altra banda, el dissabte dia 2 d’octubre es podrà gaudir d’una ruta pels comerços del barri amb l’associació cultural Artixoc i, el diumenge 3 d’octubre, es farà una ruta medieval pel carrer de Creu Coberta. Això no és tot. A la fira també hi seran els artesans del Poble Espanyol, que oferiran activitats i mostres d’artesania a tothom qui visiti la fira.

Una fira especial

La fira d’enguany no és com la dels anteriors anys si es té en compte que s’espera amb moltes ganes, ja que la pandèmia va impedir que se celebrés l’octubre passat. I a més, com recorda l’Associació de Comerciants de Creu Coberta a la seva pàgina web, l’esdeveniment ajudarà a “anar recuperant a poc a poc el nostre comerç de proximitat”.