El Sants és Crema és un dels establiments participants. Foto: SEC

Sants i Hostafrancs es converteixen en l’epicentre gastronòmic del districte i de la ciutat. I és que des d’abans-d’ahir està en marxa la primera edició de les jornades gastronòmiques Sants fa xup xup, una proposta que farà que, durant prop d’un mes (fins al pròxim 18 de novembre), un total de 22 locals d’aquests barris ofereixin propostes especials amb productes de temporada i de proximitat. Comerç Mercat Nou Sants, l’Associació de Comerciants de Creu Coberta, la Federació d’Associacions, Entitats i Comissions d’Hostafrancs i Sants3Ràdio col·laboren en l’organització.

Aquest Sants fa xup xup es va posar en marxa fa dos dies a la Fundació Canpedró i, segons expliquen els seus organitzadors, proposa “un recorregut pels millors establiments gastronòmics” dels dos barris. L’activitat persegueix un objectiu doble: donar impuls a la cuina de mercat i promoure la dinamització comercial i social d’aquestes dues zones.

D’aquesta manera, durant les pròximes setmanes, es podrà degustar cuina de categoria a locals com el Sants és Crema (al 118 de Comtes de Bell-Lloc), el Cucut Biz & Bar (al 23 de Vilardell) o el Txalaparta (al 146 del carrer de Sants).

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram