El Meeting Point ha acollit nombroses activitats per a infants els últims vuit anys . Foto: Associació de Comerciants Creu Coberta

L’Associació de Comerciants de Creu Coberta reclama un espai propi als equipaments previstos per als solars del carrer Diputació-Creu Coberta. L’Ajuntament ha iniciat un procés participatiu perquè les entitats més representatives d’Hostafrancs decideixin l’ús d’aquests terrenys i els comerciants reivindiquen tota la feina feta en aquesta zona mitjançant el Meeting Point.

En un comunicat publicat per l’entitat, Lluís Llanas, el president, lamenta que molts mitjans considerin l’espai com un solar tot i que l’entitat hi va ubicar ara fa vuit anys el seu Meeting Point, on des de llavors s’han organitzat regularment activitats per als veïns i entitats, espais de joc per als infants, exposicions d’art urbà, esdeveniments interculturals i festes populars de Nadal.

Llanas reivindica tota aquesta feina i demana el reconeixement que es mereix: “Després de vuit anys de gestió en precari del Meeting Point – ja en podem dir equipament – no renunciarem a tenir-hi un espai propi per a l’Associació de Comerciants Creu Coberta, que té les mateixes necessitats que qualsevol altra entitat. I no un espai qualsevol. Un espai a peu de carrer que faci visible tot el que aporta el comerç al barri i als carrers, sense el qual el barri perdria tota la seva essència, història i singularitat.”  L’Associació demana un local adequat amb espai de magatzem, sales de reunions i espai per a activitats destinades a la ciutadania.