Una edició anterior d’una de les fires de Creu Coberta. Foto: Creu Coberta

L’Eix Comercial de Creu Coberta viurà els dies 19 i 20 de juny una doble jornada molt especial. I és que aquests dos dies suposarà el retorn de la primera fira comercial al carrer d’ençà que va esclatar la pandèmia de coronavirus.

Un acte tan especial mereix una bona programació i això és el que han dissenyat des de Creu Coberta. Desenes de comerços del barri tornaran a trepitjar el carrer després de molt de temps sense fer-ho i ho faran acompanyats d’artesans i firaires. En paral·lel, aquesta fira també tindrà un component cultural, ja que les arts escèniques hi tindran un gran protagonisme. Per tal de reclamar una presència més gran d’esdeveniments culturals, a la fira hi seran dos dels guanyadors dels Premis Sants-Montjuïc d’enguany: l’Escola de Música Jam Session, que farà diferents actuacions els dos dies, i les visites guiades ‘Visita a la botiga de l’àvia’. A banda, també formaran part del cartell l’escola de dansa La Fàbrica de Somnis, de Sònia Alonso, l’escola de circ La Colombina i l’Associació de Músics del Metro.

Des de l’eix comercial santsenc remarquen que els fa “molta il·lusió” organitzar aquesta fira després de més d’un any de pandèmia per tal de poder anar recuperant una normalitat que tothom espera.