Els Reis es van deixar veure per Creu Coberta. Fotos: Creu Coberta

L’eix comercial Creu Coberta es va acomiadar el passat cap de setmana d’una campanya de Nadal molt intensa que durant gairebé un mes va omplir els comerços del barri d’esperit nadalenc, al mateix temps que va permetre que els veïns gaudissin de diferents activitats.

La programació d’aquests dies va incloure diferents actes, com ara una ruta itinerant de claqué i teatre per les botigues de l’eix. En paral·lel, els més petits també van poder gaudir de la presència del Pare Noel, que es va instal·lar en una casa plena de regals al carrer Llobet i també va visitar les botigues de l’eix per saludar i repartir caramels. Qui també va passar per la carpa del carrer Llobet van ser els Reis d’Orient per tal que els més petits els poguessin entregar les seves cartes i el dia 5 van ajudar en la recollida de joguines.

REBAIXES
D’altra banda, des d’ahir Creu Coberta es troba immersa en la campanya de rebaixes, que un any més es converteix en una de les èpoques més importants per als comerços de l’eix.

Com ja és habitual, hi haurà ofertes en tota mena de productes, especialment de tot allò que té a veure amb la moda d’hivern.