Espectacles familiars, al Poble Espanyol

La Guilla Teatre – L’HORT DE CAN PITROCS

Dansa contemporània, la historia d’un nen viu en una illa amb el seu pare que és pescador, naixements de noves amistats i una antic conte tradicional africà. Es tracta de la nova temporada d’espectacles i actuacions familiars del Poble Espanyol. Cada diumenge les famílies visitants podran gaudir d’un espectacle diferent, que anirà variant cada mes.

Durant el mes de setembre la companyia Nuria Serra presentarà el seu espectacle de dansa contemporània Els colors del Tic Tac, que pretén realçar els valors de l’amistat enfront de l’ individualisme de la era tecnològica. Ja començada la tardor, el mes d’Octubre els assistents podran gaudir de la emotiva historia La Lluna d’en Joan presentada per la companyia Teatre Nu. La obra explica la vida d’un pare i un fill que viuen junts en una illa fins que una nit de tempesta tot canvia. L’Hort de Can Pitrocs és l’espectacle familiar que la companyia La Guilla Teatre presentarà al Teatre del Poble Espanyol sobre l’amistat i la necessitat de viatjar i conèixer món. L’últim espectacle de l’any serà el que presentarà la companyia Lluis Pinyot & Toni Ortiz, La increïble història mai escrita de Boblio Kofi, basada en una llegenda africana transmesa de boca orella des de fa generacions i sense haver estat mai escrita.

La temporada de setembre/desembre no només contindrà continguts de caràcter universal sinó que és el resultat d’una clara aposta estètica per fer els espectacles més atractius i innovadors. Es tracta d’un pas més en l’aposta de la direcció del Poble Espanyol d’acostar el recinte als veïns de la ciutat i d’oferir activitats de lleure per a les famílies. El preu dels espectacles és de 12 € per als adults i de 7€ per als infants i inclou l’entrada al recinte. Es pot consultar la programació i més informació sobre els espectacles i les companyies a www.poble-espanyol.com

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram