Les Arenas, amb el JAC Sants

Les samarretes de l’equipament del club de futbol JAC Sants seran patrocinades a partir d’aquesta temporada pel centre comercial Arenas de Barcelona. En Francesc Fagella, el president del JAC Sants ha confirmat aquesta notícia que permet que Arenas de Barcelona ajudi a l’equip de bàsquet de més tradició del barri de Sants.

Tal com explica Francesc Fagella, el JAC Sants és una entitat de més de 80 anys, dedicada íntegrament al bàsquet masculí, i que compta amb 14 equips, que van des de l’escola de bàsquet i els més petits, de 6 i 7 anys, fins als sèniors. El JAC s’ha situat, des de fa molts anys, com un dels equips més importants de la ciutat de Barcelona, i el seu equip principal es troba en aquests moments jugant la Copa Catalunya.

Segons Fagella, aquesta col·laboració de les Arenas, que agraeeixen molt, servirà per a que tots els equips d’aquest club puguin disposar de samarretes. El logotip de les Arenes lluirà en totes elles, i a més permetrà que com a patrocinadors, les Arenes es trobi en totes les comunicacions del JAC Sants, ja sigui en cartelleria o a través de la web. Fagella destaca que en temps com els actuals, amb la crisi econòmica que hi ha, que un centre com les Arenes aposti decididament per un equip com el JAC Sants és molt d’agrair, i destaca la responsabilitat social corporativa que les Arenes ha tingut des dels seus inicis.

Ara mateix el JAC Sants juga als Poliesportius de l’Espanya Industrial i de la Bordeta, ja que no compta amb camp propi i els socis i jugadors corren amb totes les despeses. “Per això – diu – gestos com el de les Arenes són per a nosaltres, fonamentals”.

Les Arenes us seguirà informant puntualment de les novetats a través de l’Associació de Comerciants Creu Coberta.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram