CREU COBERTA

Ens atansem ara a la seu de Monpixel, al carrer Moianès 53, on des de fa uns quants anys ens atenen amb il·lusió l’Edgardo
Viloria i la Leticia Martínez. Ells són l’ànima d’una empresa d’impressions, copisteria i molts altres serveis que ara ens expliquen.

c/ Moianès 53

Quan vau obrir la botiga?

L’any 2007 ens vam instal·lar al barri, al carrer Moianès. Pensàvem que era un bon lloc i no ens hem equivocat. Des de fa uns mesos ens hem traslladat de seu, al número 53, amb més metres i més serveis.

Hi veiem molts aparells, molta tecnologia…

La principal missió de la tecnología és fer-nos la vida més còmode. I cada dia van sorgint millores que intentem oferir als nostres clients.

Quins serveis són els clàssics?

Els clàssics sempre son les fotocòpies, les impressions, els plastificats…

Però vosaltres no us quedeu aquí?

No, des del primer moment vam creure que és important oferir als nostres clients les diverses possibilitats de comunicacions que van sorgint al mercat. Moltes vegades no en som conscients però hi ha moltes oportunitats per comunicar-nos, i a vegades els clients les desconeixen. Volem ajudar-los en això també.

Quins son els serveis, doncs, en què heu estat pioners ?

Principalment en el que són els adhesius, la impressó de samarretes, de chapes… També tot el que són vinils i rètols per a aparadors, cartells, etc. A més tenim també la possibilitat d’oferir imans amb logotips i imatges, fotografies i impressions en gran format, també tenim lones de mides molt diverses… i la impressió de flyers, targetes i altres productes per la vostra empresa, associació, etc.

Us heu fet conèixer a Hostafrancs, oi?

Si, la veritat és que són molts els veïns, però també les entitats i associacions, molts comerços, etc els que confien en nosaltres des de fa anys. I aquí seguim.

Us poden enviar els treballs per imprimir per correu electrònic també?

Si, a [email protected] I ens poden conèixer a través del web

www.rotulacion-barcelona.es i del Facebook edmonpixel

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram