El 23 d’agost, a les vuit de la tarda, al Parc de l’Espanya Industrial. Aquest serà el dia en què la periodista i sommelier Meritxell Falgueras llegirà el pregó de la Festa Major de Sants.

La Meritxell és la cinquena generació del Celler Gelida, establiment situat al carrer Vallespir que ha donat grans vins durant cinc generacions i que és molt conegut entre la gent del barri. A més, Falgueras va ser escollida Sommelier de l’any per la revista Esquire al 2011.

Segons ha pogut saber aquesta publicació, el seu pregó tindrà molta relació amb el món vinícola. “Està molt emocionada i se l’està treballant amb molta il·lusió”, comenta a Línia Sants Sònia Miró, presidenta de la Federació de la Festa Major de Sants.

La Federació ha estat l’encarregada de cercar el pregoner adient per aquesta edició i, després de diverses propostes, van acordar que la Meritxell, santsenca d’origen, fos la responsable de donar el tret de sortida a les festes. “Ara ella viu a Itàlia i a més coincideix que la Festa Major es fa en període de vacances, però ha fet canvis en la seva agenda per poder venir”, comenta la presidenta de la Federació, qui assegura que la pregonera “està encantada”.

Participar en la Festa Major de Sants serà una novetat per Falgueras. On ja té experiència la sommelier és en transmetre la passió pel bon vi a través de cursos oficials, participació en els mitjans de comunicació i com a jurat en concursos internacionals.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram