Creu Coberta

El dissabte 29 de juny, la Gran Via en el tram de Plaça Espanya fins a Sant Roc es va omplir de parades per acollir la Primera Mostra del Comerç de la Gran Via, una iniciativa de l’Associació de Comerciants Creu Coberta que pretén donar a conèixer els establiments associats i de qualitat que hi ha al nostre eix. Un eix, que en els darrers anys ha anat incorporant de forma progressiva comerciants que ja no es troben al mateix carrer de la Creu Coberta, sinó a altres espais del barri d’Hostafrancs, com els carrers principals Consell de Cent, Moianès, Rector Triadó, Vilardell, Sant Roc, carretera de la Bordeta, o la Gran Via, com és ara el cas.

Creu Coberta és un eix integrador i vertebrador al mateix temps. Integrador perquè acull comerços d’arreu del barri que vulguin treballar de forma conjunta en la ­dinamització comercial d’una zona com la nostra, i beneficiar-se dels nostres serveis. Vertebrador, perquè a partir del carrer Creu Coberta, que fa de partió del nostre barri, teixim un conjunt de propostes i serveis que van de la cultura a la promoció comercial, passant pel civisme o la diversitat.

En aquest cas, la Primera Mostra de Comerç a la Gran Via que ha concentrat un bon nombre d’establiments, i també espectacles de l’Escola de Música Jam Session, al llarg de tota la jornada. A més, centenars de turistes aprofitaren la proximitat de la Plaça d’Espanya per acostar-se a la mostra, comprar, remenar, i endur-se un record de la seva estada a Barcelona

La Primera Mostra de Comerç de la Gran Via també va reunir alguns responsables polítics del Districte. A partir de migdia ens varen visitar la Consellera de ­Comerç de Sants-Montjuïc, Núria Izquierdo, la regidora del PSC Assumpta Escarp i el Conseller del PP José Antonio Calleja, entre d’altres.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram