Creu Coberta

Ens hem trobat amb en Miquel per a comentar algunes novetats del forn cafeteria Granier, a la Gran Via 347-349

Quan vau obrir aquest forn Granier?

Va ser cap al març del 2011, ara fa més de dos anys

Us distingeix la gran varietat de pans que teniu oi?

Si, en tenim de molts diferents. N’hi ha de sègol, teta gallega, pagès, blat, set cereals, pa de doble fermentació, xusco francès, oli… n’hi ha per triar i remenar.

És el vostre fet diferencial, el pa?

Si. Intentem que el nostre pa es pugui fer en un mètode tradicional. Una fermentació més llarga, que li dóna més bon gust, un sabor més tradicional de pa de tota la vida.

A més, tot el que és brioixos oi?

Si, brioixos, panets i pastisseria pròpia, entrepans, minipizzes, fartons, magdalenes i muffins… tot a punt per esmorzar, berenar o fer un break.

Sempre amb un cafè?

Tenim cafeteria, degustació, granisats, cafè gelat, etc.

Quan obriu?

Ens trobareu de dilluns a diumenge de 7 del matí fins a les 9 de la nit. I trobareu un equip complet al vostre servei. Us esperem!

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram