Sota el lema Junts pel Barri el proper dissabte més de 160 entitats de Sants, Hostafrancs i la Bordeta s’aplegaran a una nova edició de Firentitats, concretament la dotzena.

Es tracta d’una jornada festiva, cívica i solidària que acull un mosaic de propostes molt interessants i diverses. Fira d’artesans, dansa, cant coral, cultura popular, gastronomia o esport són algunes de les propostes del programa del Firentitats.

Entre les propostes més destacades cal mencionar la Festa Intercultural o la marató de donació de sang, que es situarà a la plaça de Sants.

Enguany una de les novetats és la participació de grups de cultura popular de Bilbao. “Una delegació de cultura popular basca ens visitarà i podrem gaudir d’un aurresku i de l’actuació del grup folklòric Beti Jai Alai de Bilbao”, expliquen des de l’Ajuntament.

Els que vulguin visitar aquest aparador de la feina que fan les entitats podran passejar entre els carrers de Sants, Creu Coberta, Espanya Industrial i la plaça Joan Pelegrí i Llobet.

FESTA INTERCULTURAL

Coincidint amb Firentitats, al carrer de Sants es celebrarà la tercera edició de la Festa Intercultural. Mostres, actuacions artístiques, contacontes, poesia, exposicions, jocs i tallers i cuines d’arreu del món són algunes de les propostes d’aquest any.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram