El futur del Happy Parc no està garantit. Foto: Happy Parc

El primer parc infantil indoor que es va inaugurar a Barcelona, el Happy Parc de Sants, es pot veure obligat a abaixar la persiana després de 25 anys a causa de l’augment del lloguer que els demana la propietat de l’edifici, situat al número 74 del carrer dels Comtes de Bell-lloc.

L’edifici, dissenyat per l’arquitecte Modest Feu i construït el 1905 pels germans Climent quan es va fer la fàbrica que duia el seu nom, forma part del patrimoni arquitectònic de la ciutat i fa poc l’Ajuntament va restaurar la façana que dona a l’estació de Sants. Aquesta millora ha fet augmentar el valor de l’edifici i ara, segons denuncien des de Happy Parc, alguns portals immobiliaris estan oferint el lloguer del local a 15.000 euros mensuals, una xifra que representa un increment del 300% del lloguer actual. El contracte actual de lloguer s’acaba el pròxim mes de novembre.

Josep Pinyol, conseller delegat de Petriparc, l’empresa propietària del Happy Parc, afirma que “si una solució d’urgència no ho arregla, d’aquí a dos mesos hi haurà una nova víctima de l’especulació immobiliària i la voràgine urbanística que arrasa locals emblemàtics i despersonalitza els barris i la ciutat sencera”. El parc té actualment un total de 14 treballadors que es quedarien sense feina.

REUNIÓ AMB L’AJUNTAMENT
En una entrevista a Betevé, Pinyol va explicar dilluns que el mateix dia s’havia reunit amb tècnics de l’Ajuntament per explorar si hi ha alguna possibilitat que eviti el tancament. Pròximament també hi ha prevista una reunió amb el regidor Marc Serra. Durant l’entrevista a Betevé, Pinyol va remarcar que “estem fent tot el que podem i més per continuar”.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram