La plantilla del sènior masculí del club. Foto: CEM

Ja s’ha acabat l’espera. Els dos sèniors del Medi afronten l’inici de les lligues, el principal repte d’aquesta temporada 2019-20.

Els més matiners seran els del sènior masculí, que després de quedar fora de l’Eurocup en la segona ronda (l’equip de Jahzeel Martínez només va poder empatar un dels tres partits disputats a Croàcia el cap de setmana passat), que a tres quarts de nou d’aquest vespre es desplaçaran a la piscina de Sant Sebastià per veure’s les cares una altra vegada contra l’Atlètic Barceloneta, després d’enfrontar-se a la Supercopa. El debut del Medi a la Josep Vallès està previst per a aquest dissabte a les 12 del migdia, amb la visita del Real Canoe.

Per la seva banda, el femení de Marc Comas es posarà en marxa quan acabin els seus companys, el mateix dissabte a tres quarts de dues del migdia. L’equip, que ha reincorporat Roser Tarragó després de la seva aventura australiana, rebrà la visita d’un nouvingut a la màxima categoria, el Club Natación Boadilla. Les de Comas es van proclamar subcampiones de la Copa Catalunya el passat diumenge 22 de setembre després de perdre a Montjuïc contra el Club Natació Sabadell (13-10).

ÈXITS PER A L’ATLETISME
Fora de l’aigua, dos dels membres de la secció d’atletisme del club han aconseguit bons resultats recentment. Així, Dani Llambrich es va proclamar guanyador de la Cursa de la Mercè en la categoria d’atletes amb visibilitat reduïda. Carolina Aresté, per la seva banda, també va ser la millor de la seva categoria en el Trail Senders del Penedès.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram