Boladeras ha estudiat a l’escola Joan Pelegrí d’Hostafrancs. Foto: CDL

Tornar de vacances a les Canàries, encendre el mòbil i rebre una allau de felicitacions per haver tret la nota més alta de les comarques barcelonines i una de les millors de Catalunya a la selectivitat. Concretament un 9,8.

Això és el que li ha passat fa pocs dies a Albert Boladeras, un alumne de l’escola Joan Pelegrí del barri d’Hostafrancs. “He rebut la notícia amb molta sorpresa i satisfacció. Sabia que els exàmens m’havien anat bé, però mai t’esperes una nota tan alta”, explica el noi en una entrevista telefònica amb l’ACN just quan acaba d’aterrar a l’aeroport del Prat després de passar uns dies de vacances a les Canàries amb la família.

Al llarg de la conversa, l’hostafranquí explica com ha arribat a aconseguir una nota a l’abast de molt pocs. En primer lloc, encarant les proves d’accés a la universitat “amb una mica menys de pressió” gràcies a una nota alta del batxillerat. I, en segon lloc, treballant fort. El fins ara alumne de la Joan Pelegrí destaca que els professors el van ajudar molt i que va poder practicar abans de la selectivitat amb un gran nombre d’exàmens d’altres anys. També va escoltar amb atenció les indicacions per saber com havia de respondre les proves. “Amb molta pràctica, una bona organització i també molt treball a casa i moltes hores d’estudi, entre tots ho hem aconseguit”, reflexiona.

I ara què? Boladeras explica que, tot i algun dubte d’última hora amb Física, al final estudiarà Medicina a la UB perquè li agrada el contacte directe amb les persones. S’albira, doncs, un gran professional de la salut.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram