CREU COBERTA

A més, hem parlat amb l’Elisabeth Ventura, de l’Escola de música Jam Session!

Què és l’Escola Jam Session?

Es la primera Escola de Música de tot l´estat que permet obtenir el Grau Superior de Rock. Jam Session es una Escola de Música Autoritzada pel Departament d´Ensenyament de la Generalitat. Està situada al carrer Sant Germà 8, molt a prop del carrer Creu Coberta. És un espai per gaudir de la música en tots els seus vessants. Permet iniciar-se i especialitzar-se en l’aprenentatge d’un instrument, tocar en grup i també assistir a concerts, a jam sessions, clínics, conferències, etc. Ara mateix tenim unes 300 inscripcions, sumant-hi els alumnes d’iniciació, nivell elemental, mitjà i estudis superiors. A més, oferim servei de Management Musical, Estudi d’Enregistrament i disposem de Segell discogràfic propi.

Quines són les especialitats que oferiu?

A Jam Session s’hi poden fer classes de tots els instruments de la música moderna, des del nivell inicial (a partir de tres anys) fins al cursos d’especialització en un estil determinat al nivell superior. S’hi poden cursar les especialitats de Jazz, Rock i Noves Tendències.

Què podreu mostrar-nos a la Mostra de Comerç de Creu Coberta?

A la Mostra de Comerç de Creu Coberta d’enguany hi participarà la Big Band Jam Session. Aquesta formació, de setze musics, consta de secció rítmica, amb bateria, baix, guitarra elèctrica i teclat, i de secció melòdica amb saxos i trombons, trompetes i veu. Es tracta d’una formació representativa de totes les activitats que fem a l’escola. La particularitat que fa especial la Big Band Jam Session el seu repertori, que integra clàssics del Hard Rock com a signe d’identitat. En aquest concert hi presentarà el repertori que enregistrarà en el seu nou disc al mes de maig, amb temes de Metallica, Ozzy Osbourne i The Doors, entre d’altres.

És la primera vegada que hi participeu?

No, a l’edició de l’any passat hi vam participar amb Percutim. Aquesta formació de percussió de carrer va fer un recorregut pel carrer de Creu Coberta a la zona del Mercat i va finalitzar a l’estand de l’Associació de Comerciants. Fou una experiència molt maca per als nostres alumnes a Jam Session ens vam sentir molt complaguts de col·laborar amb l’associació.

És un bon espai per donar a conèixer la vostra feina?

Sí, es clar. Els veïns poden observar totes les activitats que fem al barri. És un espai ideal per passejar-hi amb la família i poder descobrir gran quantitat de coses molt interessants que tenim al nostre barri.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram