Les cotxeres de Sants van acollir a finals de març una festa molt especial. Haver treballat tota la vida en un mateix barri es mereix un reconeixement. Almenys així ho creuen els veïns de la Bordeta, que van preparar un sopar sorpresa per homenatjar la pastissera recent jubilada Trini Polo.

Amb la jubilació de la Trini, el barri perd un negoci d’aquells de tota la vida. I és per això que els veïns li van dedicar una celebració original i, sobretot, molt especial.

La sorpresa va començar quan la Trini estava esperant el cotxe que l’havia de portar a un suposat sopar amb uns amics. I és que, enlloc d’un cotxe, va passar-la a recollir un carro de cavalls que la va portar a les Cotxeres de Sants. Allà l’esperaven la resta de convidats, unes 400 persones que van omplir el recinte i van fer que la Trini s’emocionés i se sentís, segons va explicar després, “molt emocionada”.

Un cop a dins, el regidor del Districte, Jordi Martí, va entregar-li un record commemoratiu de la celebració i la cantant i actriu Núria Feliu, veïna del barri, li va dedicar uns versos. Fins i tot els Castellers de Sants van fer-hi un pilar de quatre.

Els Gegants de Sants van presidir l’acte i la Coral Sant Medir i la Floresta, amb el cant de la senyera, van posar-hi la música. Un acte que va acabar amb un regal molt especial per a la Trini: un viatge a Londres.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram