La trobada dels Esplais i Caus de Sants-Montjuïc ha tornat aquest any al parc de l’Espanya Industrial, però ho ha fet a mitges. La pluja va obligar a fer l’acampada pròpiament dita a l’interior de l’auditori de les Cotxeres de Sants, però tot i això la valoració dels organitzadors és positiva.

Gairebé 300 nens i nenes van participar a la trobada al llarg del tercer cap de setmana de març, fent activitats amb els grups dels diferents esplais i caus barrejats i organitzats per edats. Uns nens que, tot i la il·lusió que els feia plantar les tendes al parc, s’ho van passar d’allò més bé a les Cotxeres.

De fet, l’animació infantil que estava prevista per diumenge al matí també es va haver de fer dins l’auditori de les Cotxeres per culpa dels ruixats intermitents.

L’Acampasants se celebra al barri cada dos anys, però aquesta edició és la primera que s’ha organitzat com a Federació d’esplais i caus de Sants-Montjuïc ja constituïda. L’associació agrupa vuit entitats d’educació en el lleure i el seu naixement suposa la culminació de 6 anys de feina en comú entre els diferents caus, esplais i agrupaments del Districte.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram