Els Castellers de Sants, coneguts com Els Borinots, van celebrar dilluns passat el seu vintè aniversari amb un espectacle insòlit al monument als castellers de la plaça Sant Miquel al ritme de la música de Pep Sala.

La colla va oferir l’espectacle Castell de cara en un escenari tan emblemàtic com és l’escultura d’Antoni Llena, acompanyada per altres entitats de cultura popular del barri de Sants.

L’alcalde de Barcelona, Xavier Trias, va rebre els Borinots al Saló de Cent del consistori on va assegurar que “els castellers de Sants són tot un emblema de la cultura tradicional a la ciutat de Barcelona”.

En el mateix discurs Trias va elogiar la colla per difondre valors com “la importància de l’obra col·lectiva, la solidaritat entre companys i l’esperit de superació, així com també pel seu paper en la integració dels immigrants”.

Així mateix, ha expressat el compromís de l’Ajuntament de Barcelona per fer dels castells “un dels símbols culturals amb més projecció internacional”.

A l’acte de celebració d’aquests primers vint anys de vida de l’entitat santsenca, també hi van assistir l’escultor Antoni Llena; la presidenta dels Castellers de Sants, Ester Oriol; el tinent d’alcalde de Cultura, Coneixement, Creativitat i Innovació, Jaume Ciurana, i el regidor de Presidència i Territori i també regidor de Sants- Montjuïc, Jordi Martí.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram