CREU COBERTA

Al carrer Béjar 97 hi ha el restaurant Gran Galicia, un dels restaurants gallecs més coneguts de Barcelona, amb una llarga trajectòria gastronòmica. N’hem parlat amb en Carlos.

Quants anys fa que sou a Hostafrancs, Carlos? Doncs farà vint-i-vuit anys, ja

I sempre dedicats a la gastronomia gallega? Si, a la cuina gallega i també a la catalana

Quines són les vostres especialitats? Doncs, tenim el pop a la Gallega, que no pot faltar en qualsevol establiment gallec, i també la vedella de Galícia. A més tenim una àmplia varietat de peix i marisc de les Ries.

I els proveïdors són gallecs? Tenim proveïdors gallecs i catalans. El secret de la bona cuina gallega és el producte. Si aquest és bo, la cuina és bona.

Deveu tenir clientela d’arreu oi? Si, entre setmana hi ha molta gent dels hotels propers, i també gent de pas, turisme… Els caps de setmana ja acostumem a tenir els veïns, la clientela fidel… això és el més habitual

Aquests són anys de molta innovació a la cuina. Com ho porteu? Nosaltres fem cuina tradicional, i ben feta. I aquest és el nostre èxit i el nostre secret.

Com us està afectant la crisi? Doncs com a tothom. S’ha notat bastant, però per sort, com dèiem, tenim una clientela fidel i de fa anys que serveix per tirar endavant

Quan podem venir a degustar un bon pop a la gallega? Doncs estem cada dia de 6 del matí fins a mitjanit, de dilluns a dissabte. El diumenge tanquem. Podeu reservar taula al telèfon 93 424 80 36 o per internet a la pàgina

www.grangalicia.com

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram