L’escola es va inaugurar ara fa seixanta anys. Foto: el3.cat

Dissabte va ser una jornada festiva pels membres de l’escola de Sant Medir. El centre educatiu de la Bordeta celebrava la inauguració de l’ampliació de les instal·lacions en una trobada “molt especial”, tal i com va assegurar el director del centre, Joan Picart a el3.cat.

L’acte inaugural va començar amb una benedicció a càrrec d’Enric Puig i Jofre, secretari general de la Fundació Escoles Cristianes de Catalunya. En el seu parlament va assegurar que “és un goig veure com les escoles creixen i es renoven d’acord amb el que els nous temps i els nous reptes reclamen si es vol fer un servei que sigui bo i eficaç per la societat que ens envolta”.

Una vegada descoberta la placa commemorativa, Miquel Garcia i Casaponça, director general de centres privats i concertats de la Generalitat va voler fer un agraïment a l’Església i a la comunitat educativa de l’escola, especialment als professionals que, degut a les circumstàncies actuals, “els hi toca treballar amb duresa”.

Més enllà dels parlaments de les autoritats, l’acte també va comptar amb una vessant festiva amb les actuacions dels Gegants de Sants, els Castellers de Sants i la Coral Sant Medir.

L’escola de la Bordeta es va fundar fa seixanta anys i algunes instal·lacions ja havien quedat del tot obsoletes. Per aquest motiu, des del 2002 el centre educatiu compta amb un projecte d’ampliació d’espais que fins ara no s’havia pogut executar.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram