Deusedas (a l’esquerra) amb la presidenta de la Federació. Foto: Districte

Una cara coneguda pren el relleu de Joan Manuel V. Parisi en la lectura del pregó. L’actriu Gemma Deusedas, coneguda per encarnar personatges com Helena García Melero o Alícia Sánchez Camacho, entre altres, al Polònia de TV3, serà l’encarregada d’un dels moments més emotius del calendari festiu.

El passat 30 de juny, en un acte celebrat als jardins de la Rambla de Sants (una de les grans novetats d’aquesta edició de la Festa Major), es va anunciar que Deusedas seria la pregonera. L’actriu, que viu al barri des que tenia dos anys, accepta “amb gran honor i compromís l’encàrrec de fer el pregó”, segons va dir en l’acte i en una piulada una estona després al seu compte de Twitter.

A banda de la seva aparició en el popular programa de televisió, en la carrera de Deusedas també hi destaquen actuacions en èxits com CaRRoussel, un dels caps de cartell del festival Grec del 2015, Caiguda lliure, una de les obres sorgides de l’Obrador de la Sala Beckett o Es fa fosc, a la Sala Flyhard.

Deusedas, a més, vol transmetre la seva passió per les arts escèniques, i és professora d’interpretació en diversos centres educatius, com ara l’escola Proa.
L’actriu vol que el pregó d’aquest 2018 sigui encara més especial i emotiu i, per això, ha anat visitant les comissions per veure com treballen, de forma artesanal, en els seus guarnits.

UNA FESTA FAMILIAR
El mateix dia que es va anunciar la pregonera, es va presentar el disseny guanyador del 23è Concurs de Cartells, que és obra de l’artista i il·lustradora santsenca Elisa Soro.

En aquest mateix acte, Soro va voler transmetre l’estima que els veïns i la seva família tenen pel barri i aquesta celebració amb dibuixos de diferents actes de la Festa Major sobre les figures d’una família. Amb aquest disseny, Soro vol remarcar que els nens, les famílies i la gent gran són una peça clau en l’essència de les festes.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram