L’obra, en la seva exposició al CCCB. Foto: Twitter (@jciurana)

En un moment políticament tan convuls com el que vivim, amb molts líders independentistes i de la societat civil empresonats, les seccions locals de l’ANC i d’Òmnium prendran un paper encara més protagonista durant els dies de la festa.

Així, una de les cites més esperades serà l’exposició Presos políticos, de Santiago Sierra, que va ser censurada a la fira ARCO de Madrid. Després de la polèmica per la impossibilitat de mostrar-la a la capital de l’Estat espanyol, Tatxo Benet va adquirir tota la sèrie de fotografies que ara, de la mà d’Òmnium, es podrà visitar entre els dies 18 i 25 a la Lleialtat Santsenca.

Aquest emblemàtic edifici del carrer Olzinelles també acollirà la projecció del documental 1-O, enregistrat per Mediapro. Òmnium encara ha d’anunciar el dia i l’hora de la projecció, però serà durant la setmana del dia 27.

ACTE UNITARI
Paral·lelament, el dilluns 20 les dues entitats han convocat el tradicional acte unitari de reivindicació nacional. L’epicentre d’aquesta convocatòria serà el mateix que en les darreres edicions de la festa, la placeta de Ramon Torres Casanova.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram