Dissabte els carrers es van omplir. Foto: Twitter (@L_Makeba)

L’Eix Comercial Creu Coberta va celebrar aquest passat cap de setmana una nova edició de les Jornades Romanes, que van viure un dissabte intens i amb molta gent al carrer i un diumenge més amarg per culpa de la pluja, que va obligar a suspendre alguns dels espectacles programats.

Així doncs, durant el dissabte milers de persones van omplir els carrers de la Creu Coberta, Rector Triadó i Torre Damians, on es van celebrar activitats per a tots els públics. La inauguració de les jornades va anar a càrrec del regidor de Comerç, Agustí Colom, la regidora del Districte, Laura Pérez, i el subdirector de l’Agència Catalana de Consum, Josep Maria Recasens, que van estar acompanyats pel president de l’eix, Lluís Llanas.

Diumenge, en canvi, a causa del mal temps, els carrers no es van omplir i es van haver de suspendre diferents activitats. Des de l’associació es mostren satisfets per la jornada de dissabte, ja que “va ser un molt bon dia de vendes i cultura” i fan una petició per l’any que ve: “Que el temps ens acompanyi una mica més”.

NOVA CAMPANYA
D’altra banda, Creu Coberta ha posat en marxa la campanya ‘Creu Coberta, comerç amic’, que té com a objectiu apropar els comerciants als clients i potenciar el factor proximitat. La campanya consisteix en la publicació de cartells amb fotografies dels comerciants que s’exposaran a les portes i aparadors de les botigues i en una exposició a la seu del Districte.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram