Avui, volem parlar amb Javier , de l’establiment Monja, un restaurant cafeteria, amb botiga incorporada de productes ibèrics i de primera qualitat, que es troba a la cantonada de Plaça Espanya i carrer Tarragona.

Quan vau obrir el restaurant?

El 13 de maig de 2012

I com està anant, de moment?

Doncs és complicat. És un local que enganya molt, perquè els veïns del barri es pensen que és per turistes, quan no és així. I el client turista no és l’únic al qual ens adrecem. Molts es pensen que forma part del propi hotel, i a més tenim restriccions municipals que ens dificulten la feina.

Què és el que oferiu al restaurant?

Tenim una gran varietat de plats i receptes, tan de mar com de muntanya, productes de la terra, ibèrics… tot de primera qualitat.

I la vostra especialitat?

Tenim el Pastel Monja, a base de cabracho, piquillo, etc. I els ibèrics, dels quals en tenim fabricació pròpia.

Llavors també sou productors?

Si, tenim l’empresa La Montanera, a Lleida, on s’elaboren fuets, secallones, tot tipus d’embotits de marca pròpia. Aquí al restaurant també tenim botiga, amb productes de denominació d’origen, marisc de La Brújula, una bodega moderna, tot tipus d’embotit…

Quins projectes teniu?

Ara farem sopars amb maridatge de vins i actuació musical en viu. Aviat ho anunciarem.

Teniu terrassa?

Doncs si, però no puc muntar-la. Volem adequar-nos a la nova normativa que sortirà el proper juny, però no ens concreten res. No podem gastar-nos uns diners per un material que després no ens serviran. El que no pot ser és que a nosaltres no ens deixin fer res, amb l’amenaça de la multa, i altres restaurants d’aquí davant facin el que vulguin. No pot ser que els restaurants del Paral·lel puguin tancar a les 2 i a nosaltres ens facin tancar a les 12. Ens sentim discriminats per l’Ajuntament.

Treballarem per ajudar-vos, doncs.

No en tenim cap dubte

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram