La segona volta de l’equip està sent francament bona. Foto: Línia Sants

Si algú li hagués dit als aficionats del JAC, fa tres mesos, que a l’equip podrien sobrar-li algunes jornades per salvar-se al final de la competició, segurament haguessin pensat que això era una utopia. I és que el conjunt santsenc està completant una segona volta magnífica que fa que l’equip ara mateix estigui fora del descens (i de la promoció) i que pugui certificar la salvació en els pròxims partits.

La ratxa de tres victòries consecutives que els de Roger Grimau van encarrilar entre finals de febrer i principis de març van servir per catapultar l’equip, que va passar de les posicions de perill fins a la desena plaça, que és la que els santsencs ocupen actualment amb un balanç de 8-14, quatre victòries més que l’últim i el penúltim, i dues més que el dotzè classificat, el filial del Morabanc Andorra.

Després d’aprofitar la Setmana Santa per agafar forces per a la recta final de la temporada, els de Grimau afrontaran, aquest dissabte, el que a priori és el partit més exigent d’aquest tram final de competició, la visita a la pista del líder, el CB Vic, que s’està jugant defensar aquesta posició de privilegi. La salvació definitiva, però, podria arribar el diumenge de la setmana que ve, quan els santsencs rebran la visita del filial andorrà.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram