L’escalfament previ al partit contra el Lleida B. Foto: UES

La mala ratxa continua. La UE Sants de Tito Lossio continua perdent posicions a marxes forçades i després de la derrota del diumenge passat a l’Energia contra el filial del Lleida Esportiu (0-1), l’equip baixa fins a la vuitena posició de la Primera Catalana.

Un gol de Jordi Martínez cap a l’equador del segon temps va deixar els santsencs sense premi en el partit de la vint-i-tresena jornada i, de retruc, va fer que els del Segrià els empatin a punts. Ara, els de l’Energia acumula set partits consecutius sense guanyar, amb cinc empats i dues derrotes que fan que l’afició hagi de mirar molt enrere per recordar l’última victòria: l’únic partit que l’equip ha guanyat en aquest any, el 7 de gener contra l’Almacelles (2-1).

La visita al camp de l’Alpicat, el catorzè, d’aquest dissabte és la possibilitat més immediata de trencar aquesta mala dinàmica recent, ja que la setmana següent el Sants rebrà la visita de l’Andorra.

PETITES PASSES CAP A MAGÒRIA
En l’apartat institucional, fa dues setmanes que es va celebrar la reunió en la qual el Districte va presentar les propostes de Magòria als clubs. “Creiem que l’Ajuntament ha tingut en compte la nostra opinió i vam sortir contents de la trobada, però no volem decidir entre poliesportiu o camp de futbol 7 com a complement al camp de futbol 11: ho volem tot”, expliquen des del club.

Dilluns que ve hi haurà una nova reunió amb les tres parts que seran a Magòria: l’esportiva, la socio-sanitària i la d’habitatge.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram