El president de l’Assemblea, Agustí Alcoberro. Foto: ANC

La Sala d’Actes de Cotxeres acollirà el pròxim 18 de gener a partir de les set de la tarda un debat organitzat per l’Assemblea de Sants-Montjuïc per analitzar l’escenari post electoral de Catalunya. Els protagonistes de l’acte, batejat amb el nom de ‘Hem guanyat. Som-hi!’, tindrà com a protagonistes el president de l’ANC, Agustí Alcoberro, i el director de Vilaweb, el periodista Vicent Partal.

Agustí Alcoberro és l’actual president de l’ANC en substitució de Jordi Sànchez, que va renunciar al càrrec per presentar-se a les últimes eleccions al Parlament amb la candidatura de Junts per Catalunya. Abans, però, a causa de l’empresonament de Sànchez, Alcoberro ja s’havia convertit en la cara visible de l’entitat independentista, ja que com a vicepresident va ser l’encarregat d’agafar el relleu de Sànchez en totes les compareixences públiques.

Durant el debat que tindrà lloc a les Cotxeres, Alcoberro i Partal debatran sobre el futur del procés independentista després que el passat 21 de desembre la suma de les tres formacions independentistes obtingués la majoria. L’acte se celebrarà un dia després de la sessió de constitució del Parlament.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram