La Plataforma Sants-Montjuïc pel Sí celebrarà aquest pròxim dissabte, a les set de la tarda a la plaça de la Marina, l’acte inicial de la campanya a favor del Sí del referèndum de l’1 d’octubre.

L’acte comptarà amb la presència del periodista i portaveu de Súmate Antonio Baños, les periodistes Patrícia Gabancho i Karmele Marchante, l’integrant de Súmate Chema Clavero i l’activista i veïna de la Marina, Elena Garcia. Tots intervindran per respondre preguntes emmarcades en diferents blocs temàtics. Baños serà l’encarregat del bloc ‘Ens convé econòmicament continuar a Espanya?’, Gabancho del ‘Pot Catalunya governar-se a si mateixa?’, Marchante del ‘Es pot reformar Espanya?’, Clavero de ‘Es perdrà la identitat dels nascuts fora de Catalunya?’ i Garcia sobre ‘Què aportarà la nova República Catalana als barris?’.

Dos dies abans, és a dir demà, la biblioteca Francesc Candel, també al barri de la Marina, la plataforma farà la seva presentació oficial. Durant l’acte s’anunciaran totes les entitats que en formen part.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram