El Poble-sec ja escalfa motors per a una nova edició de la seva Festa Major, que arrencarà aquest divendres i s’allargarà fins al pròxim 23 de juliol.

Com cada any, la Festa Major programa una gran quantitat d’activitats pensades per a tots els públics. Enguany, tal com ha explicat el president de la Coordinadora d’Entitats del Poble-sec, Antoni Reig, “hi ha la voluntat de recuperar la festa més tradicional”. És per aquest motiu que es reactiven antigues comissions de carrer o el ball inaugural, a Mata i Piquer.

XAVIER THEROS, PREGONER
El pregó d’aquesta edició serà de luxe. I és que l’encarregat de fer-lo -divendres a les nou del vespre a la plaça Navas- serà l’escriptor i poeta Xavier Theros. Theros és el Premi Josep Pla gràcies a la seva obra La Fada Negra. Nascut al barri de Sants l’any 1963, viu al Poble-sec des de fa 14 anys.

FESTA MAJOR DE SANTS
D’altra banda, ja es coneix el cartell de la Festa Major de Sants, que enguany té com a autor l’il·lustrador barceloní de 31 anys David Mar Alonso. El cartell fa referència a la varietat cultural, social i d’orígens del veïnat de Sants. La festa començarà el 19 d’agost amb el pregó de Joan Manel Parisi i acabarà el diumenge 27 d’agost amb el piromusical.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram