El Secretariat d’Entitats de Sants, Hostafrancs i la Bordeta va celebrar el passat dimarts 20 de juny l’assemblea extraordinària d’enguany que va servir per aprovar la incorporació de 14 noves entitats.

D’aquesta manera, el Secretariat passa a tenir un total de 313 entitats associades i dos pendents d’adhesió per a la pròxima assemblea. La jornada també va servir per aprovar per unanimitat la reforma dels estatuts de la federació. La reforma es va fer com a conseqüència de l’actualització del cens resolta a l’assemblea general del 2016, la desaparició d’ús sexista del llenguatge en els estatuts així com unes actualitzacions dels objectius i altres modificacions que faciliten el funcionament habitual de l’entitat.

Durant l’assemblea es va fer un repàs dels projectes i activitats fetes durant el 2016, al mateix temps que també es va destacar la gestió d’equipaments culturals i esportius i els espais de coordinació associativa. També es van tractar les línies de treball d’aquest 2017, com ara la celebració dels 40 anys del Secretariat amb un sopar a les Cotxeres de Sants, un llibre sobre la història del Secretariat, una exposició “18 del No al català” i actes institucionals com la recepció amb la presidència de la Generalitat de Catalunya, al Parlament de Catalunya i l’entrega de la medalla d’honor de la ciutat a l’Ajuntament de Barcelona.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram