’’L’Ajuntament ha fet una sèrie de microactuacions per millorar espais concrets de l’espai públic i alguns equipaments de districte. Gràcies a la bona gestió del pressupost 2012, el consistori ha pogut disposar de prop de 4.679.900 euros que ha invertit en aquest paquet d’actuacions de millora de l’espai públic i els equipaments als deu districtes de la ciutat.

En total es duen a terme 63 actuacions a tots els territoris, per millorar carrers i places, amb nova pavimentació, l’arranjament de voreres, peatonalització, nous jocs infantils, bancs, arbres, nous accessos i semaforització.

També s’ha invertit en la neteja i desbrossament de solars, millora de zones enjardinades, renovació d’espais concrets d’alguns equipaments (com centres cívics) petanques i casals; finalment, en l’accessibilitat a les instal·lacions energètiques i en la creació de nous equipaments, com un nou punt verd.

El Districte de Sants-Montjuïc, en concret, ha invertit 696.000 euros per millorar l’espai públic i els equipaments del seus barris, amb actuacions destacades en la renovació d’espais a la plaça de Santa Madrona i el parc de l’Espanya Industrial. També al carrer Tarragona, plaça de Sants, avinguda Paral·lel i el barri de Can Clos, entre altres, a més del manteniment de paviments del carrer Francesc Ferrer i Guàrdia, Joaquim Blume i Callao.

La inversió ha permès adquirir mobiliari urbà i s’han fet actuacions de manteniment d’edificis del pla d’equipaments del districte; a més, s’han fet accions a l’espai urbà i millores en la pavimentació i les voreres, com l’ampliació del pàrquing del carrer Moianès o la reparació de la passarel·la del Parc de l’Espanya Industrial. També la reparació d’escocells al carrer Rector Triadó i l’adequació de guals a la plaça de Sants per millorar-ne l’accessibilitat.

Significatives han estat les millores de pavimentació i voreres a la plaça de Santa Madrona, així com les actuacions dels passos de vianants al carrer Tarragona.

Finalment s’han millorat les voreres a l’avinguda Paral·lel, entre Palaudaries i Fontrodona; al carrer Sant Crist 37 i entorn, al carrer Energia, 38, davant del camp de futbol Generalitat i s’han destinat recursos a la millora dels entorns del barri de Can Clos.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram