L’economista Miquel Puig serà el convidat demà d’un nou acte de la campanya Fem Futur de l’ANC.

Puig, en un acte organitzat per Sants-Montjuïc per la Independència, pronunciarà la xerrada ‘Per una República econòmicament viable’ a la sala d’actes del Centre Cívic de Cotxeres de Sants a partir de les set de la tarda.

Puig, col·laborador habitual de diferents mitjans de comunicació, va formar part de la llista Democràcia i Llibertat -integrada per CDC i Demòcrates de Catalunya i amb el suport de Reagrupament- a les eleccions al Congrés dels Diputats del 20 de desembre del 2015. Puig, però, no va aconseguir l’acta de diputat. A banda, és regidor d’Hisenda a l’Ajuntament de Falset després que a les eleccions municipals del 2015 va formar part de la candidatura independent ‘Independents x Falset’.

‘Fem futur’ és una campanya de l’ANC que durarà fins al pròxim mes de juny que busca impulsar un seguit de mobilitzacions de cara a la celebració del referèndum. El passat mes de gener, durant la presentació de la campanya, el president de l’ANC, Jordi Sànchez, va afirmar que l’objectiu que busca l’entitat és convèncer els indecisos.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram