Núria Feliu, amb les seves tres nebodes. Foto: El3.cat

La cantant santsenca Núria Feliu va tornar a demostrar tot el seu talent dissabte passat durant el concert que va oferir, en el marc del festival Barnasants, al Casinet d’Hostafrancs.

Feliu, que celebrava els seus 75 anys, va reivindicar la seva figura amb l’espectacle ‘El Cafè de les Cantantes’, que va tenir com a fil conductor les històries de la seva besàvia Carolina, que va emigrar al Brasil dues vegades i que entre aquestes dues etapes va tenir ‘El Cafè de les Cantantes’ al carrer Vallespir. Durant més d’una hora, Feliu, acompanyada de les seves tres nebodes -l’Eulàlia, la Marina i la Mireia- i del presentador Albert Torras, va explicar com es cantaven cobles o cuplets i com els veïns hi anaven a ballar. El cuplet català, va explicar Feliu, era “una cançó de festes, de focs artificials, de quan es feien les caramelles o els tres tombs, eren preciosos”.

Durant l’espectacle, l’artista santsenca va recitar temes que feia anys que no tocava, com ‘Les caramelles’, ‘Els tres tombs de Sant Antoni’, ‘El vestir d’en Pasqual’, un dels moments destacats de la nit, o ‘La Marieta de l’ull viu’. Per últim, es va projectar la Cançó de Sants, cantada per Feliu en els anys 70 i composta per Guillem d’Efak i Antoni Parera. Tot plegat va servir perquè Feliu acabés reivindicant “el nostre poble de Sants”.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram