Reforçar la cultura per enfortir la cohesió social. Aquesta és una de les prioritats del Districte de Sants-Montjuïc que la setmana passada va donar un nou fruit, el Centre Cultural Albareda.

L’objectiu és esdevenir el centre neuràlgic de la divulgació de la cultura popular i tradicional, però el nou espai també estarà especialitzat en la música, de manera que disposa d’espais i materials per tal de fer les activitats musicals. I és que actualment l’Albareda acull ja dos entitats del barri i programa fins a una desena de tallers.

A l’acte d’inauguració l’alcalde Xavier Trias va remarcar que “amb aquest Centre Cultural, estem contribuint a generar convivència, a fomentar la participació dels veïns i a promoure la vida associativa”. En aquest sentit el batlle també va expressar el seu desig que el nou equipament “tingui un futur ple d’èxits”. Per aquest motiu va demanar a les nombroses persones i entitats que van paticipar a donar el tret de sortida que gaudeixin de “tot el que té per oferir-vos i que el feu vostre”. Xavier Trias va insistir que des de l’Ajuntament “amb espais com aquest, fem un pas més perquè la gent del Poble- sec i Barcelona visquin millor, tot i els temps complicats”.

LA GESTIÓ DEL SORTIDOR

El passat dia 29 de novembre el el regidor de Sants-Montjuïc, Jordi Martí i el president de la Coordinadora d’Entitats del Poble- sec, Josep Guzmán i Vila, van signar dos acords de col·laboració entre el Districte de Sants- Montjuïc i la Coordinadora d’Entitats del Poble-sec.

Per una banda van assegurar que la gestió del Centre Cívic El Sortidor continuarà sent compartida entre el consell Municipal del Districte i la Coordinadora.

També van firmar impulsar activitats i projectes d’interès col·lectiu, de caire general i també social, pels veïns del barri amb una programació d’activitats socials i culturals i la col·laboració d’entitats i ciutadans.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram