Enguany a la festa del Correllengua de Sants, Hostafrancs i la Bordeta s’hi afegeix la Cursa per la Llengua. Una cursa de relleus en la que hi participaran diferents entitats dels tres barris barcelonins.

ORGANITZACIÓ

Segons ha explicat a el3.cat Pere Bosi, membre del Casal Independentista de Sants, organitzador de l’esdeveniment “l’objectiu és que la col·laboració entre les diferents entitats sigui més profunda”. La cursa popular santsenca començarà a les 19h del proper dia 27 d’octubre. El tret de sortida el donaran membres de les diferents entitats amb el passi del Manifest del Correllengua, un testimoni especial que, segons comenta Bosi recorrerà el barri en “una cursa de mitja horeta que acabarà a la mateixa plaça, on es llegirà el manifest”.

Cal destacar que la carrera s’ha inspirat en la Korrika pròpia de les festes populars del País Basc, on des de fa temps es corre per la llengua del territori.

Aquest any a la celebració del Correllengua, també s’hi incorporaran altres activitats com ara el taller de bèlit, un esport tradicional recuperat que permetrà al nou equip del barri ensenyar com s’hi juga.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram