L’Orfeó Atlàntida ha presentat un Cor Jove per nens i nenes de més de 12 anys que vulguin iniciar-se en el cant coral. Tot i que encara no tenen activitats programades, el nou Cor Jove preveu posar-se en marxa el proper mes d’octubre.

L’Anna Cuatrecasas, presidenta de l’Orfeó hostafranquí, ha explicat que antigament havien tingut infants i joves a més del cor d’adults però en traslladar-se als espais de la Fundació Cultural d’Hostafrancs aquesta tasca la va assumir l’escola d’estudis musicals Atlàntida, “que està molt vinculat amb l’orfeó però com a orfeó no hi havia el planter que necessitem per nodrir el cor gran”.

Ara, degut a que estan més estabilitzats, han decidit crear de nou aquest cor amb la idea de garantir la continuitat del cor d’adults. “Formar part d’aquest cor serà formar part de l’Orfeó”, comenta Cuatrecasas i explica que serà tindrà “una direcció dinàmica i una programació de música moderna bastant adequada a l’edat”.

En el cor s’ensenyarà tècnica vocal, nocions de música però sobretot, segons Cuatrecasas, esperen “oferir un espai on els joves gaudeixin de la música i de l’estil que els agrada”.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram