Durant l'acte. Foto: el3.cat

El Teatre de Sant Medir es va omplir de gom a gom el passat dimecres amb la celebració de la IX Festa de l’Esport de Sants-Montjuïc. Els membres de les entitats esportives dels diferents barris del Districte no es van voler perdre aquesta trobada en la que es va premiar el treball realitzat pels equips durant aquesta temporada.

En la gala es van entregar guardons a aquells esportistes que millors puntuacions han aconseguit en el seu esport i en la seva categoria.

Tomàs Egea, de l’Equipo Ja, va ser el premiat després d’haver rebut només 16 gols en 23 partits com el porter menys golejat. Martin Dario Perez, de l’Atlètic Ibèria, amb 34 gols marcats es va proclamar com el màxim anotador en futbol masculí i en futbol femení la Joyce Aulespia, de l’APA Poble-sec, amb 22 gols va ser la guanyadora.

Durant la jornada també es va premiar al màxim anotador de bàsquet que en categoria masculina va ser Gerard Cuenca del JAC Sants amb 420 punts i en femenina Beatriz Rubi del BAM amb 428 punts.

Els equips que han destacat durant la temporada, com el JAC Sants que ha assolit l’ascens directe a la categoria Copa Catalunya del Bàsquet català, també van rebre un guardó. La celebració també va servir per premiar la trajectòria d’algunes entitats com el Mercat Nou-Magòria o la Unió Esportiva.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram