Les associacions de veïns dels barris de Sants, Sants-Badal, la Bordeta i Hostafrancs han presentat un manifest conjunt en el que denuncien els canvis imprevistos respecte al projecte d’urbanització del calaix de les vies per part del nou equip de govern a l’Ajuntament. En el document demanen que s’aturin els treballs que puguin condicionar aquests canvis i que qualsevol nova modificació sigui consensuada primer amb els veïns.

En conèixer el nou projecte del consistori els veïns van observar que, contràriament al que s’havia pactat, el carrer Antoni de Campany es convertia en una via de circulació que connectava la plaça de Sants amb la Riera Blanca. “Ningú va estar-hi d’acord, tothom s’hi va negar, tant les associacions de veïns, com les plataformes i els representants de cada bloc afectat”, ha assegurat a el3.cat Josep Maria Domingo, president del Centre Social de Sants.

Després de mostrar el seu de-sacord el Districte els ha presentat un nou projecte, molt semblant al que ja s’havia consensuat amb l’anterior govern, que preveu que el carrer sigui per a vianants des de la plaça de Sants fins a Tinent Flomesta i només hi podran passar els veïns que tinguin la targeta identificativa.

Un altre dels conflictes són els accessos al calaix ja que s’han eliminat els talussos i han deixat només els ascensors i les escales mecàniques.

Els veïns afirmen que han de ser ells els que decideixin com ha de ser el projecte perque són els “que millor coneixen el barri”.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram