L’Assemblea Groga de Sants durà a terme la darrera iniciativa del curs per a defensar l’educació pública i mostrar-se en contra les retallades que el sector està patint.

Aquesta acció que tindrà lloc a les 17h de la tarda a la plaça de Sants, consisteix en la recollida d’adhesions a un manifest que s’ha redactat des de l’entitat i la posterior entrega d’aquest a la seu del Districte.

La finalitat de la trobada d’avui és aconseguir que tots els centres educatius de Sants-Montjuïc així com les respectives AMPA signin el manifest.

EL MANIFEST GROC

La comunitat educativa de Sants, Hostafrancs, Badal i la Bordeta es mostren en contra les mesures preses pels governs que afecten a la qualitat de l’educació pública. Per tal de fer-lo possible “exigeixen” a la Generalitat, al Departament d’Ensenyament i a l’Ajuntament que, entre altres mesures, s’aturin les retallades alhora que s’augmenti la inversió en educació pública i no es permeti l’entrada en aquest sector de la gestió privada.

L’Assemblea reclama que es fomenti la participació i la col·laboració entre la comunitat educativa i les administracions. Que es garanteixi una ràtio sostenible entre alumnat i docents i una educació inclusiva que no entengui de segregacions. En aquest sentit demanen que els centres disposin dels recursos adequats així com també es creïn places d’escola bressol i s’ampliï l’oferta de Formació Professional; que es defensi l’Universitat pública gratuïta i s’asseguri una gestió pública, democràtica i participativa als centres educatius.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram