La zona amb prioritat de pas per als vianants creixerà al barri de la Bordeta amb la urbanització de quatre carrers prevista en el Pla de Barris i que està a punt de començar. De fet, els tràmits per adjudicar aquests projectes, que el Districte de Sants-Montjuïc considera que tenen un caràcter prioritari, s’enllestiran durant els mesos d’estiu, i les obres tenen una durada d’entre 4 i 5 mesos.

Els carrers Noguera Pallaresa, Vilassar i Fernández Duró, passen a ser de plataforma única mentre que al carrer de Ferreria, la nova urbanització mantindrà les voreres.

La suma dels quatre projectes d’urbanització suposa una inversió de 1.148.546 euros. En total, la inversió realitzada amb el pla de barris de la Bordeta supera els 11,15 milions d’euros.

CARRER VILASSAR

El projecte preveu millorar l’accessibilitat d’aquest petit carrer que uneix els carrers de Juan Bravo i de Gavà. S’hi canvia el paviment, col·locant-ne un de nou amb plataforma única. A més, els elements de mobiliari urbà existents seran substituïts per uns de nous.

CARRER FERNÁNDEZ DURÓ

En aquest carrer també es crearà una plataforma única. S’instal·larà la xarxa de clavegueram, ja que ara és inexistent, i es renovaran els elements urbans. En aquest cas també seran soterrades les línies de telefonia i d’enllumenat.

CARRER NOGUERA PALLARESA

Entre Rossend Arús i Almeria s’hi col·locarà nou arbrat es millorarà l’enllumenat públic i s’hi actuarà també en la xarxa de clavegueram. Pel que fa al paviment, hi haurà dues zones diferenciades.

CARRER FERRERIA

Es millorarà la jardineria, el mobiliari urbà, els elements existents i el clavegueram.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram