Més de 200 persones van assistir al concert solidari de la Gal&Band organitzat el dijous passat a l’escola Joan Pelegrí sota el lema temps de sentiments.

El grup Unesco de l’Escola Joan Pelegrí va organitzar el concert on hi va participar el professorat de l’escola hostafranquina i que va servir per recollir fons per un projecte solidari.

LA ‘GAL&BAND’

El cantant i autor de la majoria de les cançons que van sonar dijous és el Josep Maria Galofré. La banda però, és molt més àmplia: al piano la Núria Batlle, bateria Ferran Izquierdo i a la guitarra elèctrica David García. El grup també va comptar en aquesta ocasió tant especial amb la col·laboració de Mª José Herrera que va cantar una cançó conjuntament amb Galofré.

ACTIVITAT SOLIDÀRIA

En aquest cas, l’entrada al concert era gratuïta però es podia fer una aportació voluntària a una urna que hi havia a l’entrada. Els diners recollits en aquesta diada, es destinaran a un projecte solidari encara per concretar.

El proper 12 de juny faran un nou concert, en aquest cas, amb alumnes de l’escola coordinats per la professora de música.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram