Després de la jornada de vaga de les escoles públiques catalanes celebrada durant tot el dia d’ahir, l’Assemblea Groga de Sants, ha convocat per avui una cassolada. El motiu de l’activitat és seguir mostrant el desacord ciutadà cap a les retallades que s’estan efectuant en l’educació pública.

La trobada començarà a les 17 hores davant de l’escola Miquel Bleach. I després, allà mateix, es durà a terme una assemblea en la que es definiran noves propostes d’acció al barri.

Seguint amb aquesta voluntat de protesta, l’Assamblea Groga realitzarà el proper dia 2 de juny una nova trobada de la comunitat educativa. En aquest cas, es farà davant de l’escola Cavall Bernat, a partir de les 11.30 hores. Des de l’organització sostenen que “es tracta de crear un espai perquè tota la comunitat educativa estigui unida i pugui treballar en la cerca d’un espai col.lectiu de lluita, de debat, de reflexió i de construcció d’un nou model educatiu”.

La Generalitat ha retallat un 5% més el sou dels mestres de l’escola pública i han disminuit el nombre de treballadors interins. A més, ha augmentat la ràtio d’alumnes, el que suposa més alumnes per classe.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram