El clown Albert Vinyes (a l’esquerra) interpreta l’espectacle L’home bala. www.castellarvalles.cat

S’acosta el cicle d’espectacles al carrer de l’estiu al barri de la Bordeta, Art i Humor a la Bordeta, una sèrie d’actuacions adreçades a tota la família que agrupen el clown amb el circ i l’art escènic. L’edició d’aquest any tindrà la novetat que estrenarà nous espais. Després de l’èxit que ha suposat aquests darrers anys les actuacions dutes a terme a la plaça de la Farga, el cicle Art i Humor es desplaçarà aquesta vegada a altres zones del barri, com és la rambla Badal, els carrers Jocs Florals i Súria, o la plaça Fènix.

El cicle Art i Humor a la Bordeta començarà el proper diumenge 29 de maig, amb l’espectacle L’home bala, executat per la companyia d’Albert Vinyes. Aquest clown ha filat una obra arran d’aquest estrambòtic personatge de circ que es col·loca dins d’un canó per aconseguir el somni de qualsevol ésser humà: volar.

Encara no està totalment definit el calendari d’aquesta edició del cicle Art i Humor, però tant bon punt ho estigui es penjarà a la pàgina web de l’Ajuntament: www.bcn.cat/Sants-Montjuic. Però ja se sap que l’edició d’enguany d’aquesta sèrie d’espectacles al carrer comptarà amb un total de deu actuacions, que es duran a terme els diumenges al migdia entre aquest proper 29 de maig i el 24 d’octubre, dia en què abaixarà el seu teló.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram