Jesús Rodríguez directa

Jesús Rodríguez, a la tornada de l’exili. Foto: El3.cat

El pregó de la Festa Major de Sants 2024 anirà a càrrec de l’activista i periodista de la Directa Jesús Rodríguez. Poques setmanes després de la tornada de Rodríguez des de Suïssa, on ha viscut exiliat per la causa judicial contra Tsunami Democràtic, el santsenc pronunciarà un discurs que tractarà temes socials i veïnals.

La Federació de la Festa Major ha escollit Rodríguez, veí de Sants, per la seva implicació en la vida associativa del barri i pels valors que el periodista representa. “Em va sorprendre una mica la meva elecció, però el fet d’estar involucrat en múltiples espais veïnals i reivindicatius des de fa 30 anys ha estat determinant per voler que la meva veu estigues present a les festes”, detalla el pregoner a Línia Sants. La Federació també ha tingut en compte el premi Valors que Rodríguez ha rebut de mans del Secretariat d’Entitats Socials de Sants.

Tot i que encara no ha redactat el discurs d’obertura de la Festa Major, Rodríguez ha avançat els elements imprescindibles que vol tractar. “Parlaré de temes del barri, de la participació del veí anònim en la creació de la Festa Major i de la implicació del poble de Sants en la transformació social del barri”.

De fet, Rodríguez assenyala el teixit social santsenc com un dels grans elements de valor del barri. “Els veïns intenten treballar braç a braç per mantenir una bona relació i transformar el barri a millor. Sants té vocació de cohesió social i sempre ha batallat i lluitat davant les injustícies”, celebra el periodista.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram