Dues dones davant d'un petit comerç a Barcelona

La iniciativa arriba enguany a la novena edició. Foto: X (@CNLBarcelona)

El Consorci per la Normalització Lingüística (CNL) de Barcelona ha posat en marxa la novena edició del concurs Si l’encertes, l’endevines a onze eixos comercials de la ciutat. Creu Coberta i l’Eix Sants-Les Corts són dues de les entitats que participen en la iniciativa, que des de l’1 de maig i fins al 31 d’aquest mateix mes exposaran als seus aparadors o a l’interior dels establiments cartells amb il·lustracions que representen frases fetes en català.

I és que el concurs consisteix a endevinar les frases fetes que s’amaguen darrere de cada il·lustració dels comerços del districte. Per participar-hi, cal emplenar una butlleta amb les dades personals i la resposta i que donaran els comerços participants i la delegació del CNL.

En total hi ha 20 il·lustracions que han fet els alumnes de l’Escola Superior de Disseny i Art Llotja i hi haurà premis patrocinats pels eixos comercials per als guanyadors del concurs. A més, per la seva banda, també es premiarà la il·lustració més votada pel públic.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram