Entrevista autor Creu Coberta

Durant la fira es tornaran a entrevistar autors i autores. Foto: Creu Coberta

Creu Coberta s’avançarà enguany a la diada de Sant Jordi amb una mostra de comerç i una fira literària al llarg de l’eix, entre la plaça d’Espanya i el carrer de l’Espanya Industrial que es farà els dies 20 i 21 d’abril. En aquesta mostra hi conviuran unes dues-centes parades de comerç, artesans i llibreries, segons explica el mateix eix comercial. A més, també comptaran amb dos escenaris on es faran actuacions i han preparat activitats commemoratives.

La mostra és la tercera Fira de Sant Jordi de Creu Coberta i es tracta de la primera sota el mandat de la presidenta de l’eix, Mònica Noguera, que la defineix com una “gran festa del comerç i dels llibres”. “Fa més de vint anys que Creu Coberta va apostar per les fires, on mostrem el comerç, la cultura i la història de la ciutat”, explica Noguera. En aquest sentit, la presidenta de l’eix també destaca la Fira Medieval, que enguany arriba a la 18a edició. “Amb la fira de Sant Jordi volem vincular cultura popular, interculturalitat, llibres i comerç”, acaba dient Noguera.

La fira d’aquest pròxim cap de setmana, a banda de comerços del barri, també inclourà artesans d’arreu del país, que oferiran productes alimentaris i de proximitat.

Amb tot, un dels espais destacats de la fira serà l’escenari a tocar del Mercat d’Hostafrancs, l’anomenada Tarima literària. S’hi faran entrevistes a autors i autores i es complementarà, ja que estarà situada just al costat, amb les carpes de diverses editorials i llibreries. A més, diferents autors singulars passaran a signar llibres durant els dos dies de la fira.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram